Barney & Friends

Kita lagi suka nih ma film Barney. Belakangan ini kita nontonnya Barneeeeyy mulu! Abis seru sih, selain cerita petualangan Barney dengan teman-temannya, ada nyanyinya juga. Mum aja yg biasanya BeTe kalo nonton film yang sama berulang-ulang terus menerus (dulu sih teletubbies) sekarang malah ikutan nyanyi and nari bareng kita! πŸ™‚ **psssttt… malah kyknya Mum yang lebih exciting deh**

Tiap abis berpetualang, Barney dan teman-temannya selalu nyanyiin lagu ini:

I Love You, You Love Me

(from the Barney cartoon show)

-Lyrics by Lee Bernstein-

I love you

You love me

We’re a happy family

With a great big hug

And a kiss from me to you

Won’t you say you love me too?

I love you

You love me

We’re best friends

Like friends should be

With a great big hug

And a kiss from me to you

Won’t you say you love me too?

Nonton and joged bareng ma Barney yuk! πŸ˜‰

Update:

Ade nyanyinya gini:

“ai laf yu,

Yu las min…”

Susaaahh bener diperbaiki. πŸ˜‰

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s