Giveaway: Jumpalitan Menjadi Ibu

Pingin bagi-bagi buku gratis aahhh…! Kali ini bagi buku antologiku yang berjudul: JUMPALITAN MENJADI IBU Mudah kok caranya.. 

Udah tergabung jadi member di http://www.goodreads.com kan? Nah, kalau sudah, klik aja tuh di Explore — Giveaways — Trus cari deh buku Jumpalitan Menjadi Ibu — Klik Enter to win. 

Jangan lupa masukin alamat rumah yang benar yaa, soalnya kalo kamu beruntung, bukunya bakal dikirim ke rumah. Jadi sayang kan, kalau naro alamat palsu. Di jamin bukunya nggak nyampe-nyampe dan pak pos nyari-nyari alamat kayak nasib si Ayu Ting Ting :p 

So, buruan deh main ke http://www.goodreads.com Atau klik aja tuh tulisan Enter to Win nya di bawah 🙂

Good Luck yaa

 

.goodreadsGiveawayWidget { color: #555; font-family: georgia, serif; font-weight: normal; text-align: left; font-size: 14px; font-style: normal; background: white; } .goodreadsGiveawayWidget img { padding: 0 !important; margin: 0 !important; } .goodreadsGiveawayWidget a { padding: 0 !important; margin: 0; color: #660; text-decoration: none; } .goodreadsGiveawayWidget a:visted { color: #660; text-decoration: none; } .goodreadsGiveawayWidget a:hover { color: #660; text-decoration: underline !important; } .goodreadsGiveawayWidget p { margin: 0 0 .5em !important; padding: 0; } .goodreadsGiveawayWidgetEnterLink { display: block; width: 150px; margin: 10px auto 0 !important; padding: 0px 5px !important; text-align: center; line-height: 1.8em; color: #222; font-size: 14px; font-weight: bold; border: 1px solid #6A6454; -moz-border-radius: 5px; -webkit-border-radius: 5px; font-family:arial,verdana,helvetica,sans-serif; background-image:url(http://www.goodreads.com/images/layout/gr_button4.gif); background-repeat: repeat-x; background-color:#BBB596; outline: 0; white-space: nowrap; } .goodreadsGiveawayWidgetEnterLink:hover { background-image:url(http://www.goodreads.com/images/layout/gr_button4_hover.gif); color: black; text-decoration: none; cursor: pointer; }

Goodreads Book Giveaway 

Jumpalitan Menjadi Ibu by Sari Meutia

Jumpalitan Menjadi Ibu

by Sari Meutia

Giveaway ends May 03, 2013.
See the giveaway details at Goodreads.

Enter to win

http://www.goodreads.com/giveaway/widget/49423

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s